sábado, 12 de junio de 2010

CONCENTRACIÓN EN LA PLAZA DEL REY - CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DEL REI


Barcelona, Acció Solidària convoca todos los miércoles a una concentración en la Plaza del Rey de Barcelona a les 19.00 h. en apoyo de los dos secuestrados en Mauritania de la Caravana Solidaria.

Solidaridad con Senegal de Barcelona y Amalgama de Mollet del Vallès estamos asistiendo a estas concentraciones desde que se produjo el secuestro, hace ya casi seis meses.

Hoy, miércoles 19 de Mayo, Amalgama – Convergencia de las Culturas, el Ayuntamiento y la escuela Joan Salvat-Papasseit de Mollet del Vallès daremos nuestro expreso apoyo convocando a la concentración y participando en ella.

El motivo de la concentración es dar nuestro apoyo a las familias de los secuestrados, condenar estos hechos, así como reclamar la liberación de los dos cooperantes.

Después de la concentración silenciosa, varias radios y TV han entrevistado a Antonio Felices, 2º Teniente de Alcalde y concejal de Solidaridad y Cooperación de Mollet del Vallès y COMRàdio ha entrevistado a Enrique Collado, presidente de Amalgama.

-----------------------------------------------------------------

Barcelona, Acció Solidària convoca tots els dimecres una concentració a la Plaça del Rei de Barcelona a les 19.00 h. en suport dels dos segrestats a Mauritània de la Caravana Solidària.

Solidaritat amb Senegal de Barcelona i Amalgama de Mollet del Vallès estem assistint a aquestes concentracions des que es va produir el segrest, ja fa gairebé sis mesos.

Avui, dimecres 19 de maig, Amalgama - Convergència de les Cultures, l'Ajuntament i l'escola Joan Salvat-Papasseit de Mollet del Vallès donarem el nostre suport convocant a la concentració i participant.

El motiu de la concentració és donar el nostre suport a les famílies dels segrestats, condemnar aquests fets, així com reclamar l'alliberament dels dos cooperants.

Després de la concentració silenciosa, algunes ràdios i TV han entrevistat a Antonio Felices, 2º Tinent d’alcaldia i regidor de Solidaritat i Cooperació de Mollet del Vallès, i COMRàdio ha entrevistat a Enrique Collado, president d’Amalgama.


No hay comentarios: