sábado, 1 de mayo de 2010

CAMPANYA: 1 EURO PER HAITÍ - CAMPAÑA: 1 EURO POR HAITÍ

Les Entitats Solidàries de Mollet, juntament amb l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat vam posar en marxa la campanya: 1 euro per Haití.La recaptació de la campanya va ser:Ajuntament: 2000 €Entitats Solidàries: 1.611, 21 €Centres Educatius: 5.916,23 €Aquests diners es van ingressar en alguna d'aquestes comptes:Creu Roja a Catalunya: Caixa de Catalunya.FISC-Haití: BBVACàritas Catalunya: La CaixaA això cal afegir la campanya que vam fer des d’Amalgama-Convergència de les Cultures, recaptant 1.450 € que vam enviar a la Creu Blanca Humanista de la República Dominicana. Ells mateixos es van encarregar personalment de portar queviures i medicines a Haití.
---------------------------------------------------------------------------
Las Entidades Solidarias de Mollet, junto con el Ayuntamiento y los centros educativos de la ciudad pusimos en marcha la campaña: 1 euro por Haití.
La recaudación de la campaña fue:
Ayuntamiento: 2000 €
Entidades Solidarias: 1.611, 21 €
Centros Educativos: 5.916,23 €
Este dinero se ingresó en alguna de estas cuentas:
Cruz Roja a Cataluña: Caixa de Catalunya.
FISC-Haití: BBVA
Cáritas Cataluña: La Caixa
A ello hay que añadir la campaña que hicimos desde Amalgama-Convergencia de las Culturas, recaudando 1450 € que enviamos a Cruz Blanca Humanista de la República Dominicana. Ellos mismos se encargaron personalmente de llevar víveres y medicinas a Haití.

No hay comentarios: