sábado, 1 de mayo de 2010

TE ENTRE AMICS - TÉ ENTRE AMIG@S

Des d’Amalgama-Convergència de les Cultures et volem fer una proposta.Aquesta proposta ve d'una anècdota que va passar fa uns anys:"En una reunió un amic senegalès va comentar que portava quatre anys a diferents ciutats d'Europa i que mai ningú l'havia convidat a casa seva a prendre un te.Un altre amic li va preguntar: I tu has convidat algú d'aquí a prendre un te a casa teva? L'amic senegalès va haver de reconèixer que no. "Bé, algú ha de donar el primer pas, així que et convidem diumenge 28 de febrer a les 17 h. a prendre un Te entre Amics.
Potser un altre dia s'animi algú a convidar-nos a casa seva.A més, volem fer-te una altra proposta molt divertida: mentre prenem el te podem composar una cançó interètnica junts. T'imagines? Persones de diferents races, països, edats ... composant una cançó ben divertida en català, català, wolof, mandinga, quechua, xinés ...
No es tracta d'anar a Eurovisió, es tracta de fer alguna cosa en conjunt que sigui bonica, amb qualitat humana i d'anar-nos coneixent mentre la creem.Si tens fills, vine amb ells. També podran formar part del grup.No et sembla divertit? Doncs ... ¡APUNTA'T! i passa-ho.
Truca’ns: 628916167
-----------------------------------------------------------------------
Desde Amalgama-Convergència de las Culturas te queremos hacer una propuesta.
Esta propuesta viene de una anécdota que sucedió hace unos años:
“Un amigo senegalés, en una reunión, comentó que llevaba cuatro años en diferentes ciudades de Europa y que nunca nadie le había invitado a su casa a tomar un té.
Otro amigo le preguntó: ¿Y tú has invitado a alguien de aquí a tomar un té en tu casa?
El amigo senegalés tuvo que reconocer que no.”
Bien, alguien tiene que dar el primer paso, así que te invitamos el domingo 28 de febrero a las 17 h. a tomar un Té entre Amigos.
Quizás otro día se anime alguien a invitarnos a su casa.
Además, queremos hacerte otra propuesta muy divertida: mientras tomamos el té podemos componer una canción interétnica juntos. ¿Te imaginas? Personas de diferentes razas, países, edades… componiendo una canción bien divertida en castellano, catalán, wolof, mandinga, quechua, xinés…
No se trata de ir a Eurovisión, de trata de hacer algo en conjunto que sea bonito, con calidad humana y de irnos conociendo mientras lo creamos.
Si tienes hijos, vente con ell@s. También podrán formar parte del grupo.
¿No te parece divertido? Pues… ¡APÚNTATE! y pasa la bola.
Llámanos: 628916167

No hay comentarios: