sábado, 1 de mayo de 2010

TROBADA COL·LOQUI - ENCUENTRO COLOQUIO

El dia 19 de febrer, en una Trobada-Col·loqui al centre cultural La Marineta de Mollet del Vallès (Barcelona) organitzada per Amalgama-Convergència de les Cultures, Montserrat Ponsa de la fundació Cultura de Pau, presidida per Federico Mayor Zaragoza, va parlar de les seves experiències en la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència. Unes hores abans ho havia fet davant els alumnes de 5è i 6è del CEIP Joan Salvat Papasseit.
Montserrat Ponsa va ser l’única catalana que va fer tot el recorregut de la Marxa Mundial.
La MM, organitzada per l’associació humanista Món sense Guerres, va començar el 2 d’octubre de 2009 en Wellington (Nova Zelanda) i va finalitzar el 2 de gener de 2010 a Punta de Vacas (Andes-Argentina), passant per més de 100 països.
El motiu de l’acte a la Marineta, era agrair la col·laboració i participació de persones i entitats en els actes de la MM que es van dur a terme a Mollet i Barcelona.
----------------------------------------------------------------------
El día 19 de febrero, en un Encuentro-Coloquio en el centro cultural La Marineta de Mollet del Vallès (Barcelona), organizado por Amalgama-Convergencia de las Culturas, Montserrat Ponsa de la fundación Cultura de Paz, presidida por Federico Mayor Zaragoza, habló de sus experiencias en la Marcha Mundial por la Paz y la No Violencia. Unas horas antes lo había hecho delante de los alumnos de 5º y 6º del CEIP Joan Salvat Papasseit.
Montserrat Ponsa fue la única catalana que hizo todo el recorrido de la Marcha Mundial.La MM, organizada por la asociación humanista Mundo sin Guerras, comenzó el 2 de octubre de 2009 en Wellington (Nueva Zelanda) y finalizó el 2 de enero de 2010 en Punta de Vacas (Andes-Argentina), pasando por más de 100 países.El motivo del acto en la Marineta, fue dar las gracias a las personas y entidades que colaboraron y participaron en los actos de la MM que se llevaron a cabo en Mollet y Barcelona.



No hay comentarios: